Citera oktatás

Egy felület, ahol találkozhat oktató és tanuló.

Citera oktatás 1

Hangszereket évek óta készítek, és rendszeresen felmerülő probléma, hogy a citerát kedvelőknek nagyon korlátolt lehetőségei vannak, ha szeretnének megtanulni citerázni. A tapasztalatom az, hogy rendkívül nehéz citeraoktatót, vagy citerás csoportot találni. 
A gyerekeknek még iskolai keretek közt akad szervezett citera oktatás, de a felnőtteknek nincs sok lehetősége. Ezen az oldalon szeretnék lehetőséget biztosítani minden citerázni vágyónak arra, hogy minél könnyebben megtalálják a legjobb oktatót.  

Kovács Sebestyén

Oktatók

Csoportok

Regisztráció

Oktatók

Debreczeni-Kis Helga

Budapest

Citera oktatás 2

Debreczeni-Kis Helga a Zeneakadémián végzett citera/koboz/tekerő/ népi hegedű szakon. Citerájával bejárta Európa nagyvárosait, de itthon is számos elismerésben részesült: a 2017-es Fölszállott a páva döntőse volt, illetve Nívódíjjal, Arany Páva-díjjal, Arany minősítésekkel gazdagodott a több mint 10 éve tartó pályája során. Budapesten vállal egyéni citeraoktatást, kezdőknek és haladóknak. 

Citera oktatás 3

Maros Ferenc

Miskolc, Pálháza

Citera oktatás 4

Maros Ferenc többek között Arany Páva díjas, a Nemzet Fiatal Tehetsége ösztöndíjas és Érseki díjas fiatal citerás. Miskolcon és Pálházán vállal citeraoktatást magánszemélyek illetve csoportok részére. Jelentkezhet hozzá kezdő és haladó citerás is, felnőtt vagy gyermek. 

Csoportok

Kiskunhalas

Szilaj

Citerazenekar

,,Az egyesületünkhöz bárki csatlakozhat aki citerázik, vagy szeretne megtanulni, esetleg csak szimpatizál a hangszerrel. Valamint elfogadja az egyesületi szabályzatban foglaltakat. Oktatással nem foglalkozunk de ha valaki citerázásra venné a fejét természetesen támogatjuk törekvését és mindenben"

Szűcs Sándor

Miskolc, Pálháza

Maros

Ferenc

Frissen induló népdalkörbe, illetve citerazenekarba keresek haladó szinten játszó citerásokat. Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Maros Ferenc

Regisztráció

Az adatok megadásával Ön hozzájárul, hogy azokat nyilvánosan közzétegye az oldal szerkesztője. Az adatok eltávolítását bármikor kérheti a következő elérhetőségeken: +36 20 419 1087, kovacscitera@gmail.com.
Az adatok megadását követően 1 héten belül felkerülnek erre a felületre. Ellenkező esetben a fent megadott elérhetőségeken szíveskedjen azt jelezni!